reispas Vraag reispas aan

Vervoer van maandag t/m zaterdag | BEL: 06-13839915

Naoberbus

Dhr. G.H. Nekkers, Voorzitter

 

Hallo, ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Gerard Nekkers en ik woon sinds 1995 in Borculo. Ik ben geboren op 28 september in 1946 in Ruurlo, daar ben ik ook opgegroeid en heb daar de lagere school doorlopen. Nadat ik mijn Mavodiploma heb behaald, ben ik opgeroepen voor de militaire dienst.

Na de diensttijd ben ik aan het werk gekomen bij de Ford dealer in Zutphen waar ik ben begonnen als magazijn bediende. Uiteindelijk ben ik de laatste 20 jaar van mijn carrière werkzaam geweest als technisch bedrijfsleider ( Aftersales Manager ) bij de Ford Dealers in Zutphen, Deventer en Lochem.

Ik ben in 1971 getrouwd met mijn huidige vrouw en we hebben twee kinderen en vier kleinkinderen.


“Ik zit in de Stichting BOB, omdat ik het prachtig vind om wat de doen voor mensen, die zich op welke manier dan ook, niet zelf kunnen redden. We moeten er voor zorgen dat deze groep mensen niet als kluizenaars thuis zitten.”

 

 

 

Meneer Nekkers is de voorzitter van stichting Naoberbus en vertegenwoordigt de stichting dan ook met passie. U kunt bij hem terecht voor belangrijke vragen of opmerkingen over de stichting.

g.nekkers_bestuurslid@outlook.com