reispas Vraag reispas aan

Vervoer van maandag t/m zaterdag | BEL: 06-13839915

Naoberbus

Word vrijwilliger van de Naoberbus

Taken vrijwilliger en meld je aan

De organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers. Naast de bestuursleden zijn er 25  vrijwilligers actief als chauffeur of planner. De vrijwilligers zijn verdeeld over de groep "Ruurlo" en "Borculo/Eibergen". Dagelijks zijn er telkens 3 vrijwilligers actief: 2 chauffeurs en de planner. 

In week 1 rijdt de groep “Ruurlo” de bus en de groep “Borculo” de auto; in week 2 is dit omgekeerd, enz. Een derde persoon is belast met de planning, deze handelt  klantaanvragen af en zet deze in een digitale agenda. De chauffeur ziet direct op een tablet op welk tijdstip en waar de klant(en) moet(en) worden opgehaald.

Omdat de planner ook als chauffeur werkzaam is en daarom goed op de hoogte is van de woonlokatie van onze klanten, kan er een goede inschatting gemaakt worden van de benodigde tijd voor het vervoer.

Een vrijwilliger heeft gemiddeld 3 dagen in de maand dienst. De agenda wordt maandelijks vastgesteld en ruim van tevoren gecommuniceerd. Wijzigingen in de agenda kunnen uiteraard met de coördinator worden overlegd.

We hanteren een leeftijdsgrens voor de chauffeurs; bij het bereiken van de 76-jarige leeftijd stopt de vrijwilligerstaak.

 

Heb je interesse in de taak van chauffeur of chauffeur/planner, vul dan onderstaand formulier in.

Let op, invoervelden met een * zijn verplichte velden, anders wordt het formulier niet verstuurd.

Aanhef
   
Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Geboortedatum*
Geslacht
   
Telefoon*
Telefoon mobiel*
E-mail*
Rijbewijs categorie*
Rijbewijs nummer
Datum afgifte rijbewijs
     
Datum geldig tot*