Dankzij onze sponsoren!

Onze organisatie ontvangt geen subsidie en we willen het vervoer voor de klanten graag betaalbaar houden. Gelukkig zijn er van meet af aan bedrijven met gemeenschapszin in Berkelland geweest die hun steentje willen bijdragen aan de instandhouding van de Naoberbus. Of het nu een eenmalige of jaarlijkse bijdrage is, we zijn hen dankbaar en noemen ze graag met name:

De Naoberbus (Berkelland Oproep Bus) is een ANBI erkende instelling, waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn. Wij staan geregistreerd onder RSIN nummer 852871090.     

Afhankelijk van de hoogte van het sponsorbedrag is het mogelijk om uw bedrijfslogo op de Naoberbus te laten zetten. Die heeft met jaarlijks zo’n 75.000 km door alle kernen en buurtschappen van Berkelland een groter bereik dan u wellicht denkt. Indien u hiervoor belangstelling heeft, stuur ons dan even een mail om de mogelijkheden te bespreken.

Dankzij onze vrienden!

Vrienden steunen elkaar, door dik en dun. En hoe meer vrienden, hoe meer vreugd.

Naast de bijdrage van bedrijven is ook de steun van particulieren zeer welkom. Daarom vragen wij u vriend te worden van de Naoberbus door maandelijks of jaarlijks een bijdrage aan onze Stichting over te maken. Het te doneren bedrag staat u natuurlijk volledig vrij, maar we zouden een bijdrage van ca. € 5 per maand of € 50 per jaar zeer op prijs stellen.

Overweegt u een financiële bijdrage (tot wederopzegging) te geven, dan treft u hier alvast onze bankgegevens:

IBAN: NL58 RABO 0378332864 t.n.v. Stichting Berkelland Oproep Bus

U maakt velen blij met uw bijdrage!